Business, Personal, Reading

Un superstar șochează România cu o mărturisire surpriză

Acum nu are nimic de pierdut… Un superstar dezvăluie câteva sfaturi personale

Dacă cineva ar trebui să vă ceară să rezumați cine ați fost în cinci propoziții mai puțin, cu ce ați fi venit? Nu vă cer să opriți să citiți și să vă gândiți la modul în care v-ați gândi să vă definiți, dar ați putea fi surprinși de unele dintre gândurile automate care vă intră în minte când vă gândiți la cine credeți că sunteți … Subiectul acestui mesaj este cât de reală este identitatea ta și cine o face așa? Întrebarea dvs. de identitate poate fi o provocare. Citind acest mesaj ar putea chiar să aducă anumite mecanisme de rezistență construite în prim-planul minții tale. Dacă vă simțiți ca și cum ați întâlni în mod constant un conflict intern, pentru că ceea ce doriți din viață nu se aliniază cu cine credeți că sunteți, acest mesaj ar putea schimba lumina crucială asupra unui lucru pe care ați putea să-l renunțați pentru a trăi viața mai armonioasă – identitatea ta.

Majoritatea oamenilor pe care îi cunosc au idei relativ ferme despre ei înșiși, cine sunt, despre ce se bazează sistemul lor de valori, cum arată, cum ar trebui să acționeze, care este locul lor în viață și mai mult. Ai putea să te gândești la asta ca pe o identitate a unei persoane. Ideile pe care cineva le are despre cine sunt. Acordat, alții nu pot percepe o persoană pe măsură ce ei se percep, dar acest lucru este în afară de punctul de vedere al modului în care vă percepeți propria identitate.

Dintre toate lucrurile pe care le puteți fi, unele dintre ele includ: să fie bogate sau sărace – să fie grase sau să se potrivească – să fie frumoase sau urâte – să fie strânse sau ușor să meargă – să fie sănătoase sau bolnave – să fie libere în spirit sau legat de obligație – și mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *